fredag 28. august 2015

Årets konkurranser

Da er det bare en uke til vi er i gang og for å få tiden til å gå fortere kan dere jo begynne å tenke på eller sette i gang med årets konkurranser. Konkurransene er helt frivillige å delta på. Alle som ønsker kommer til å avgjøre en vinner i hver kategori ved å stemme på den vi synes har løst oppgaven best. Men i tillegg til vinnere som er stemt frem blir det trukket en ekstra fin premie blant alle som deltar med et bidrag eller to.
Slik deltar du:
  • Du kan levere toppen to bidrag (et i hver kategori)
  • Du leverer bidraget til en av oss klisterbandittene
  • Bidraget må være inne til oss før klokken 23.00 lørdag på treffet.
  • Vi henger så opp bidragene, uten navn på,
  • Alle som ønsker (bortsett fra klisterbandittene som selvsagt vet hvem som har laget hva) stemmer på det bidraget i hver kategori de synes har løst oppgaven best.
  • Vinneren blir kåret og offentliggjort i løpet av søndag.
Så over til selve oppgavene. Vi har to konkurranser; en LO-konkurranse og en kortkonkurranse.

Ofte er det slik at kortlagere tyr til romantiske, duse og delikate farger, mens layoutmakere oftere tyr til knallfarger. I år vil vi snu på rollene og utfordre dere litt. Oppgavene følger.


Kortkonkurranse
Lag et kort der du bruker alle fargene i regnbuen. Du kan i tillegg bruke innslag av svart og/eller hvitt, men disse skal ikke ta bort fokuset fra fargene. Kortet kan ellers være stort, lite, flatt eller tykt.






Layoutkonkurranse
Scrapp en layout der du kun bruker fargene svart og hvitt. Vi godtar alle størrelser på layouten, men det må være en layout, ikke et lerret. Bildet du scrapper må ikke være i svarthvitt dersom du ikke føler for det.





Lykke til!

Vi gleder oss til å se resultatene!

Ingen kommentarer: